MINA TJÄNSTER

GOLF COACH

,, rörtJag tror på en helhet inom golfen. Vi har många golftränare runt om i landet och de är otroligt duktiga och viktiga för golfutvecklingen i Sverige.

Jag har en grundutbildning via PGA som tränare och jag har en kunskap som går djupt inom golfspelet. Mitt intresse från liten flicka till idag har givit mig en stor kunskapsbank. Dock är golfswingen väldigt komplex och individuell.

Jag tror på att din golftränare finns nära dig. Din golftränare finns i närheten där du bor. Ni har en regelbunden kontakt där du är väl medveten om hur du vill arbeta vidare på just din swing. Min roll som golf coach är att ge dig inspiration och lust till träning. Jag finns för att bygga upp din träning och att du tar kontroll över din egen process. Ofta lägger vi över ansvar på någon annan som ska ”fixa” våra swingar. Det jag insett över tid är att processen av utveckling är att hitta  lust till träning och tro på din prestation.

Ni har säkert sett min filosofi bakom helheten där kost och fysträning är en del. 

För dig som nybörjare är jag ditt bollplan och ger dig trygghet i din roll på golfbanan. Jag vill att du ska känna dig trygg och jag vill ge dig verktyg för att hitta vänner och hitta din lust till golf. Jag vill ge dig en trygghet i spelet på banan och hur du kan träna för att ta ytterligare ett steg i din utveckling.

Jag vill vara din coach som ger dig inspiration till golf och allt det fina som kommer med den.

 

GLÄDJE och GEMENSKAP

Träning blir roligare när den är strukturerad där du har kontroll. Tillsammans är träning roligare och genom träning bygga starkare och smidigare kroppar och ett positivt mindset. Vi skapar möjligheter som gör att vi kan generera mer fart i swingen och samtidigt bli mer medveten i vår träning om önskvärd förändring, både ute på golfbanan och inom fysträningen. Jag erbjuder en kul träning där du får insikt och själv styr din process till utveckling. 

VERTYG TILL FÖRÄNDRING

Med mig får du verktyg för att själv ge dig chansen till en roligare och effektivare golfträning och fysträning. Vi skapar träningsprogram och om du vill lägger in statistik så du kan följa din egen utveckling. Under våra coachingsamtal går vi också tillsammans igenom dessa och pratar allmänt om hur du mår ute på golfbanan.

Det vore roligt om du vill vara med. Tillsammans gör vi golfen ännu roligare. 

PRISER 

 

1. Prova-på-taxa
En timme (erbjuds nya kunder)

PRIS 495 kr

2. StartUp-paket ”in person”
3 timmar uppdelade på 3 tillfällen

PRIS  1 795 kr

3. StartUp-paket online
3 timmar (inkluderar sammanställning)

PRIS 1 500 kr

4. Uppföljningspaket ”in person”
Paket av 3 timmar

PRIS 1 450 kr eller 550 kr/tim. 

5. Uppföljningspaket online 
Paket av 3 timmar

PRIS 1 300 kr eller 500 kr/tim. 

(Dessa paket går att kombinera efter dina behov där både kostrådgivning och golfträning kan läggas in. Vid golfträning tillkommer en kostnad för hyra av matta).

" Change is never easy, but always possible "

BARACK OBAMA

INFO

DO WELLNESS
Alvägen 16
182 48 Enebyberg
Företaget innehar F-skatt
GDPR

 

SOCIALA MEDIER

CONNECTA

Vill du kontakta mig? 
Maila mig på
josefin@dowellness.se