MINA TJÄNSTER

GOLF COACH

Jag tror på en helhet inom golfen. Vi har många golftränare runt om i landet och de är otroligt duktiga och viktiga för golfutvecklingen i Sverige.

Likväl andra idrotter kräver golfen en god fysik. Utvecklingen hos elitspelarna är tydlig, de har fokus på en stark och smidig kropp.

På samma sätt anser jag att vi alla bör se över hur vi kan påverka vår energinivå både på banan, men även i vardagen. En energirik kropp vill röra på sig. En energirik kropp gillar utmaning.

MÅLET

Mitt mål inom golfen är att engagera fler kvinnor och flickor till spelet.  Det vill jag göra genom att skapa gemenskap och ta in hälsoaspekten in i golfvärlden.

Vår energinivå i kroppen påverkar oss betydligt mycket mer än vad vi tror. Med rätt förberedelser och lite tanke bakom vad vi äter under en golfrunda kan göra stor skillnad i resultat och upplevelse.

 

GLÄDJE

Jag tror också på att genom rörelse och glädje bygger vi starkare och smidigare kroppar som gör att vi kan generera mer fart i swingen och även långsiktigt bygger en god hälsa för livet. Det finns idag fantastiska träningsformer som ger oss både stryka och smidighet.

SKAPAR

Golf Wellness handlar även om hur vi planerar och följer upp vår golfträning och fysträning. Vi skapar träningsprogram och om du vill lägger in statistik så du kan följa din egen utveckling. Under våra coachingsamtal går vi också tillsammans igenom dessa och pratar allmänt om hur du mår ute på golfbanan.

Det vore roligt om du vill vara med. Tillsammans gör vi golfen lite roligare. Under vinter och vårsäsong 2019/2020 ger jag lektioner i hallen Ullna Indoor.

PRISER 

 

1. Prova-på-taxa
En timme (erbjuds nya kunder)

PRIS 395 kr

2. StartUp-paket ”in person”
3 timmar uppdelade på 3 tillfällen

PRIS  1 795 kr

3. StartUp-paket online
3 timmar (inkluderar sammanställning)

PRIS 1 500 kr

4. Uppföljningspaket ”in person”
Paket av 3 timmar

PRIS 1 450 kr eller 550 kr/tim. 

5. Uppföljningspaket online 
Paket av 3 timmar

PRIS 1 300 kr eller 500 kr/tim. 

(Dessa paket går att kombinera efter dina behov där både kostrådgivning och golfträning kan läggas in. Vid golfträning tillkommer en kostnad för hyra av matta).

" Change is never easy, but always possible "

BARACK OBAMA

INFO

DO WELLNESS
Alvägen 16
182 48 Enebyberg
Företaget innehar F-skatt
GDPR

 

SOCIALA MEDIER

CONNECTA

Vill du kontakta mig? 
Maila mig på
josefin@dowellness.se